sunnuntai 16. elokuuta 2009

Viikonloppuna mm VirkkalaPäiviä

15.8.oli taas jokavuotiset Virkkalapäivät,nyt tosin yksipäiväiset ja hieman tapahtumaköyhemmät...Miki oli tietty menossa mukana,kuten muutkin.Vein tosin Mikiä ensin yksin seuraamaan tapahtumia.Mikillä oli hauskaa siellä väenpaljoudessa.Rapsuttelijoita ainakin riitti.Erään esityksen aikana Miki pomppi innosta parkkipaikalla ja silloin yhden kappaleen jälkeen lavalta kuului:Näemmä pikupentu nautti esityksestämme niin paljon,että pisti oikein kappaleen aikana tanssiksi.Kieltämättä Mikin iloinen säntäily,takajaloilla seisominen sekä iloiset hypyt muistuttivat tanssia ja kun ne vielä sopivat kappaleen tahtiin niin voi sanoa,että Miki pisti tanssiksi.Kappale oli polkkakappale.Ei pelästyttäneet Mikiä kovat kuulutukset,ei kova musiikki eikä mikään.Ilokseni voin todeta,että meitä on taas onnistanut ja olemme erittäin hyvän ja rohkean parsonpennun saaneet.Eikä ensin mukana olleet ne tutut ja turvalliset aikuiset koirat vaan Miki kohtasi ensin yksin kaikki uudet jutut ja Mikin ensin vähän aikaa yksin tapahtumia seurattuaan haettiin autosta muut.

Tässä ohjelma:

15.8.2009 VIRKKALA-PÄIVÄT
Tapahtuma-aika: la 15.8. klo 9.30-14.00

Virkkalan Yrittäjät ry:n yhdessä paikallisten yhteisöjen, seurojen ja yritysten kanssa järjestämä perinteinen Virkkala-Päivät järjestetään Virkkalan keskustassa. Tapahtumassa mm. paraati klo 10, juhlapuhe: kaupunginjohtaja Simo Juva, Virkkalan torvisoittokunta, musiikkia, Omenatyttöehdokkaiden esittely, lämärikisa, kirjastossa poistokirjojen myyntiä, Virkkalan VPK:lla avoimet ovet. Kirpputori ym. Pähkinäniemessä klo 8-22, kelluvat venemarkkinat klo 8-16. Lisätietoja 050 570 1110. Lauttaravintola Kaljaasin Non-Stop kuljetus tasatunnein klo 12-18. Klo 14.30-15.00 Virkkalan yrittäjien haasteottelu Vitan poikia vastaan. Tikanheittoa ym. klo 18-22, lavatanssit Pekka ja Kari Duon tahdissa.

Ainoat missä ei koirat olleet mukana olivat nuo Kaljaasikeikka sekä lavatanssit,niihin me ihmiset mentiin sitten ilman koiria päivän lopuksi ja koirat menivät äidilleni hoitoon.Kaljaasista sitten suunnistimme pistämään jalalla koreasti lavatansseihin legendaariseen Pähkinäniemeen joka nuoruudessani oli"kova sana"ja enemmän silloin käytössä.Onneksi tuo perinne on herätetty uudestaan henkiin ja siellä on taas alettu pitämään tansseja.

Ei kommentteja: