torstai 29. huhtikuuta 2010

Tallitontun Riemumaisteri,Miki,tänään yksi vuotta!

Onnittelut Mikille.Miki on uskomattoman upea nuorimies ,niin ulkomuodoltaan,kuin luonteeltaankin.Miki on monilahjakkuus,noin niinkuin harrastusmielessä.Mikin kanssa on käyty kettua moikkaamassa(saaden kolme iskua ja kolme jälkeä nassuun kun toisella kerralla poika oli hieman liian rohkea ja marssi ketun kanssa samaan pesään,perääntymättä tuumaakaan,tuosta ei traumoja jäänyt,mutta seuraavalla kerralla saimme huomata,että järkeä oli tullut,nyt ei sentään mennyt kettuun ihan kiinni)sen kanssa on aloitettu agility,sen kanssa on kokeiltu viehejuoksua(samoin Emmin)ja kaikessa noissa Miki on osoittanut olevansa luonnonlahjakkuus.Näyttelyesiintyminen on Mikillä myöskin ihan veressä,mutta näyttelyihin,erkkaria lukuunottamatta,josta 4kp,emme ole vielä lähteneet sillä poika on vielä kovasti kesken kehityksen,kovin ilmavanoloinen,lisäksi valtavan paksu talviturkki oli pakko ottaa ihan nahkaan saakka ja sen kasvaminen takaisin näyttelykuntoon vie oman aikansa.Miki on linssiluksaatiotestissä saanut vastauksen clear.Mikin säkä on 35,5.Ja tässä kuvia päivänsankarista vuoden varrelta.Viimeisimpinä eilen otetut kolme kuvaa:Pikkupentuaikojenkuvista kiitos Mikin äidin omistajalle Katjalle joka lähetti monen monta ihanaa kuvaa Mikin pikkupentuajoista.

Äidin jaloissa.Miki on tuo niskamerkkipoika

Miki,silmät juuri auenneet:Miki,ikää 4kk.
Miki erkkarissa.pentuluokassa.4kp.
Miki.10kk.Nämä kuvat otettu huhtikuussa 2010.
Päivänsankari lempipuuhissaan:

3 kommenttia:

KatjaS kirjoitti...

Oikein paljon onnea, rapsutuksia ja rutistuksia Miki pojalle! Olet kyllä komea nuorukainen! Toivottelee Oona äippä perheineen!

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle Miki-pojalle!!!
Kohta varmaankin saat jotain herkkukakkua maistella :o)

Tuula Myllymäki kirjoitti...

Moikka Katja ja äiskä Oona,sekä Marja-Leena ja Rocky-iskä.Ja tietty Roosa.
Kiitos Katja kehuista ja Marja-Leena..Iltapäivästä mä saan kakkua ja lahjoja kun ollaan käyty kaupassa!!Tuskin maltan odottaa.Niistä sitten varmaan huomenna kuvia.
Terkuin:Miki.