sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Mökille..

..joten päivitykset jää nyt vähäksi aikaa..
Tämä odottaa nyt meitä:



3 kommenttia:

aNsKu kirjoitti...

Hei!

Jeppe-veli kommentoi viehejuoksua. Melkeinpä kaikilla vinttikoiraradoilla pääsee lajia kokeilemaan. Leikkimielisiä kisoja on kesän mittaan ainakin Tampereella.

http://www.tsgk.fi/jk_sprintti.htm
http://www.nettiset.fi/mansenmurre/index.htm

Me koitetaan ainakin päästä kokeilemaan juoksua käsivieheen perässä kesän mittaan.

Tuula Myllymäki kirjoitti...

Heippa :)

kiva tietää. =)
Koitin päästä tuonne profiiliisi,mutta sanoi,että profiilia ei ole saatavilla..Onko Jepelle uudet kotisivut?Jeppe jäi mieleen kun tuli ensin tänne ihan lähelle,Lohjan Routiolle..Oltiin hakemassa yhtä aikaa silloin kesäkuun 17 päivä 2009 ..Jeppe lähti silloiseen kotiin myöskin silloin.
Olisi kiva nähdä Jepestä kuvia nyt.Mikillä on myöskin oma blogi jonne tulee jatkossa päivityksiä Mikin tuloksista.Sinne pääsee klikkaamalla tämän profiilin etusivulta,Mikin pentukuvasta,otsakkeen Mikin oma blogi alta
Me katsellaan noita viehejuoksuharkkoja jostain,Tuomarikylän vinttikoirarata Heassa taitaa olla lähin,että jos vaikka sinne päästäisiin :)

aNsKu kirjoitti...

Heips :)

Eipä ole Jepellä omia kotisivuja (kun en ole jaksanut ylläpitää sellaisia) Joitakin kuvia löytyy facebookista, jos vaikka löydetään sieltä toisemme. Täytyisi sinnekin päivittää uudempia kuvia. Jepen kanssa asustellaan nykyisin Hämeenlinnassa. Ekat näyttelyt olisi 3.7 Forssassa. Katsotaan miten käy. Jepellä on vaan hieman väljä turkki, kun se on sellainen puolikarkea ja taipuisa :) Siis ihan erilainen kuin veljellään!