tiistai 7. joulukuuta 2010

Mokkula-surffailu...huoh!

Olimme mökillä lumitalkoissa su-ti- aamuun.Dna.lta tuli loppukesästä meille uusi,nopeampi mokkula,mutta vieläkin sillä surffailu oli yhtä tuskaa,vaikka mökkimme on 3G-yhteyden piirissä joten pitäisi toimia.Mutta melkein nettipimennössä oltiin.Kotisivu avautui vain puolittain,ala-osa jäi näkymättömiin..Sähköpostiin pääsi jotenkuten..Toki mökillä nyt ei,ainakaan kesällä,juurikaan nettiä kaipaa,mutta kun talvella päivät ovat lyhyempiä,tulee sielläkin oltua enemmän sisällä.Täytyy kyllä todeta,että voi huoh koko mokkula.Kotona,kun sitä ei tarvitsisi,se toimii loistavasti.Koirat nauttivat umpihangessa peuhaamisesta ja tuon jälkeen tulivat mukaamme saunaa"sulaamaan"ja lämmittelemään.Niille tuo mökkireissu oli aivan taivaallinen,toki se oli sitä meillekkin,lumitöistä huolimatta.Tänään aamulla tultiin pois ja ajettiin hallin kautta.Kyllä oli hyvät treenit.Miki alkaa olemaan kyllä huipussa,Vitsit se toimii nyt hyvin!Ja me toimimme yhdessä.Minä toimin.Oli oikein nautinnolliset treenit.Tein vaikeat radat sylkkäreineen,välistävetoineen ja takaakiertoineen ja hyvin meni.Miki nauttii kun on sähäkkää,nopeatempoista,paljon tiukkoja käännöksiä sisältävä rata,se oikein haukkuu radalla.Vitsit se on NOPEA noillakin radoilla.Ja Emmi,sille on vauhtia tullut ihan hirveesti lisää!Se on tosi nopea nyt myöskin,ja taitava.Juoksut eivät ole alkaneet vielkään,mutta merkkejä on,mm vieraat urokset alkavat omien poikien lisäksi myöskin nyt huomaamaan Emmin.Siksi meiltä jäi halli-cup lauantaina,en ottanut riskiä ja mennyt sekoittamaan urosten päitä.

4 kommenttia:

jenni kirjoitti...

joo tuo nettitikku ei kaikkialla tomi,meillä isä hommas kans ja kertoi että mökillä toimii mutta hitaasti. toimii eripaikoissa erilailla. hienoa että reenit sujuu,ai onko emmillä juoksuaika,ku uroksien päät menee sekasin :D meillä tuo sama,että uros ihan sekaisin jos sattuu juoksuaikainen narttu tulee lenkillä vastaan,ja sitten tuo narttukoirien pissojen nuoleskelu(jota ei onneks melko usein tapahdu). kyllä taas on ihania kuvia ja paljon juttua,sulta tullut. en olekaa kerinny pitkään aikaa käymäåä lueskelemassa täällä.
Ihanaa joulun odotusta teille ja karvakuonoille :) <3

Tuula Myllymäki kirjoitti...

Heippa Jenni =)

Emmillä on alkamassa..Vuosi sitten ollut viimeksi ja nyt on sellaista alkaako nyt vai huomenna vai milloin,mutta alkamassa on.
Pojat sekoaa kyllä,tai tuosta Mikistä en vielä tiedä kun on niin nuori,että kuinka paljon,ja vaarit ainakin sitten matkaa äitini luokse parhaimmiksi päiviksi jolloin seotaan ihan hirveesti =).Sinne matkaa sitten myöskin Miki jos sekoaa.
Treenit on menneet hyvin ja näitkö aiemman päivismerkinnän jossa kerroin,että kröhöm,Miki voitti parsonien agimestaruuden?Sen ekat kisat,päivän nopein aika ja nolla rata vaikella radalla!Emmin radan hieman jännitykselläni sössin minä,mutta alun yhdestä ohiviennistä ja kontaktivirheestä kun selvittin,lopu mentiin puhtaasti ja kovaa =)
Hyvää Joulun odotusta sinnekkin Sinulle ja hauvallesi=)

jenni kirjoitti...

en huomannutkan,oikeen paljon onnea sinulle ja Mikille,hienoa että voitti agimestaruuden ja jos eka kisa ja vaikea rata,Vau :)

Tuula Myllymäki kirjoitti...

Kiitos kiitos =)
Ekat oli joo kun tuo kisaikä täyttyi vasta lokakuun lopussa =)
Rata oli vaikea =)
Tarinaa ja kuvia on tuolla aiemmin =)