sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Mulla on ihanat koirat

Ihan yksinkertaisesti,muuta lisäämättä näin on!Ihan kaikki.Noi neljä on jotain niin ihmeellistä ..En voisi kiitollisempi niistä olla.Joka päivä sen huomata saan,että näin on.Ja Miki.Kuinka hyväluonteinen tuo pikkumies onkaan!Kiitos Anjalle Mikistä.Terkkuja Mikin emän omistajalle sekä isän omistajalle,että kyllä on poika hyvät geenit perinyt!Anjalle meiliä jo laitoinkin.

5 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista, jotka ilmeisesti kohdistuivat minuunkin tai siis oikeastaan minun ihanaan omaan Rockyyn, joka on Mikin isä. Ihanaa, että olet tyytyväinen Mikiin, sekä luonteeseen että ulkonäköönkin ilmeisesti :o) Rapsutuksia koiruleille!

Tuula Myllymäki kirjoitti...

Marja..Kyllä kohdistui myöskin Sinuun.Hyvät geenit on poika saanut.Ja Mikin ulkonäkö se on tosi upee!Komea poika on :).Kaikki Mikissä on kohillaan ja täydellistä :)

KatjaS kirjoitti...

Kiitokset myös äiteen puolelta mukavista sanoista, hyvistä vanhemmista tulee vielä hienompia poikia/tyttöjä!! hih..Mutta on oma suuri rooli myös omistajassa :)

Tuula Myllymäki kirjoitti...

Katja.Ole hyvä
Näinhän se on,että omistaja muokkaa myöskin sitten koirasta sellaisen mitä siitä sitten tuleekaan :)Eli iso osa on omistajallakin tässä asiassa.Koiran omat geenit ja ihmisen muokkaamat"geenit"koirassa tekee siitä sitten sen mikä siitä aikuisena tulee.Emähän välittää ja opettaa paljon pennuilleen sillä omalla käytöksellään :)

Tuula Myllymäki kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.