torstai 29. tammikuuta 2009

Harkkaa hallilla

Ensin vaan kolmestaan,Väpäkin oli,ja sitten vielä seuraamme liittyi Liisa,Poppa ja Ruuti.Ensin harjoittelin Emmin kanssa putkeen irtoamisia ja kauko-ohjauksia.Niistä videot tässä:

Hiiri on palkkana lopussa.Sitten radanpätkää.Kulmaa,takaaleikkauksia,keppejä ja A.Tässä vaiheessa olimme vielä kolmisteen hallilla.Ja tässä vaiheessa mulla irtosi toppasaappaasta pohja..Joten töpötöpötöpö oli juoksuni..

Nyt seuranamme on jo Liisa,Poppa ja Ruuti ja siirryimme toiselle puolelle harkkaamaan häiriötekijöiden alle.Väpä vinkuu :D.Sekin on rauhoittunut nyt vaikka toisia on hallilla,ei niin kauheesti melskaa.Harjoitus tekee hyvää.Radalla on viisi hyppyä joten Emmi ei tee pitkää kaarrosta vaan tekee hyppyjä kameran ulkopuolella :)Mun "juoksu"on kyllä huvittavaa sen irtonaisen pohjan vuoksi :D

Edelleenkin radalla on viisi hyppyä(ja putki) joten Emmi ei tee pitkiä kaarroksia vaan tekee hyppyjä silloinkin kun on näkymättömissä.Liisan Poppa otti keinun toisella puolella siinä lopussa ja se kuuluu videossamme :)

Mä otan oppii Ruutista :)Emmi seuraa Liisan ja Ruutin menoa.


Tässä Poppa antaa tahtia Emmille.Rata meni hyppy,hyppy,putki takas hyppy,hyppy,hyppy(minä en saata Emmiä kolmannelle hypylle vaan jään hieman kauemmas ja otan vastaan ja vien Emmin ohi sen kelt/pun hypyn sinne kauimmaiselle hypylle josta putkeen ja takas hyppy hyppy.Kun teen näin jää kaarrokset lyhyimmiksi) . Toisella kertaa käännöksestä tullaankin kolmannelle hypylle saakka ja siitä hypylle joka on oikealla puolellani siinä kameran edessä ja siitä putkeen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiukkaa tahtiahan se Poppa tosissaan Emmille piti. Yleensä vienkin sen autoon, kun en jaksa kuunnella sitä läyskettä ;-). Emmin menohan näyttää kivalle, virallisiin kisoihin vaan!
Terkuin, Liisa

Tuula kirjoitti...

Kiitos,kiitos :)Emmi olisikin jo valmis,mutta mää oon niin onneton.Hankin kisalisenssin jo kyllä ja aattelin kesäkuun kisoista lähtee.Ne Lägin omat,6.6.Olin jo toukokuussa lähös,mutta onkin ekat nyt Lägillä näköjään 6.6 .
Hyvähän se vaan on,että tottuu koira kaikenlaisiin juttuihin :)
Meitä ei ollenkaan häirinnyt Popan tahdinanto,päinvastoin :).On kivaa saada välillä seuraa hallille :)Joten kun yhtä aikaa hallille satutaan niin anna vaan Popan antaa tahtia.Tekee hyvää Emmille tottua :)Ei meidän takia autoon tarvitse viedä ainakaan.
Väpäkin tottuu siihen ettei niin kaameesti tarvi melskata vaikka muita tulee.On niin innoissaan,että siksi vinkuu ja huutaa kun muita tulee.Emmi taas ei enää välitä tuontaivaallista muista mikä ihan kiva juttu.Treeniä mekin tarvitaan jotta pärjätään sitten muiden seassa treenaamaassa joskus.Jos liikaa yksin harkkaa ei siitä tuu mitään .