sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Hyvää NaistenPäivää kaikille naisille.

NaistenPäivän kunniaksi laitan tänne kuvapläjäyksen(siis tulee paljon kuvia perjantaiselta upealta kaksi tuntiselta metsälenkiltä)Pääosassa on meidän"nainen"eli Emmi ja yllätys yllätys!Pyllistelykuvat luolien suilta.On siellä onneksi kuvia Emmistä maanpinnallakin.:)
Kun kuviin klikkaa saa ne isommiksi ja näkee kaiken tarkkaan.Pätee sama muihinkin täällä oleviin kuviin,en ole vaan muistanut sanoa siitä.

Kalliolta katselen alas metsään..

Välillä kiidettiin yli kaatuneiden puiden

Kunnes taas löytyi luola....

Tässä Emmi haisteli aivan hirmuisesti välillä ilmaan ja ylös kalliolle päin ja oli väkisin lähdössä ylös todella jyrkkää kallion rinnettä.En päästänyt koska en itse päässyt perässä ja jos jotain olisi sattunut,en olisi päässyt apuun.Kutsuin Emmiä aina kun koitti karata ylöspäinTässä Emmi kapuaa takaisin ylös kalliota.Kävi alhaalla,viipyi tovin ja tuli takas minun ja poikien luokse.

Väpä odotteli Emmiä ylhäällä alas katsellenEmmi löysi mielenkiintoisen hajun jonka Väpä merkkasi

Ja taas Emmi hävisi osittain ainakin
Väpän ilme on tylistyneen oloinen kun taas pysähdyttiin Emmin luolatutkimusten vuoksi.
Emmi siirtyi ylemmäs..
Pyllistys ja sukellus koloseen..
Hyvin kantaa hanki Emmiä.Kauempana näkyy jäljet joille Emmi ei ihan heti mennyt.Haisteli pitkään epäillen niskakarvat pystyssä.Ne muistuttaa suden jälkiä.
Sitten hangella viipoitti joku eläin ja Emmiä vietiin.Emmi oli sen syönyt ennenkuin ehdin sen luo.Jäljet muuten näkyy nyt Emmin vieressä.Onko suden?
Tässä jäljet näkyy paremmin
Tätä radanpohjaa on ihana kävelä.Poltin nenänpääni perjantaina kun aurinko porotti ja heijastui kirkkaasta hangesta.
Cosmostakin ehdin ottaa kuvan eikä vain Emmistä.Emmin touhut olivat niin kiinostavia,että kuvaukseni keskittyi vain Emmiin tällä kertaa.Pääasiassa Emmiin.Olihan kuvissa Väpääkin.Laitan myöhemmin kuvat tämän aamuiselta aamulenkiltä .Emmi lähti hirven perään.Sain sen onneksi kuitenkin pysäytettyä kun ei päässyt umpihangessa kovin kovaa.

Ei kommentteja: